Het is weekend. Je hebt niks om handen. De verveling besluipt je en je voelt iets kriebelen maar je weet echt niet wat. Je mist namelijk iets in je leven, en dat is … tromgeroffel … jeugdbeweging! En daarmee kunnen wij je nu net helpen.

 

Die “wij” is een toffe bende die als enige doel heeft om zich elke zondag keihard te amuseren. Dat doen we via allerlei supertoffe spelen, in elkaar gestoken en begeleid door een fantastische leidingsploeg.

 

 

Praktisch:

 

De activiteiten vinden plaats op zondagmiddag, van 2 tot 5. Zo heb je nog veel tijd over voor andere hobby’s (bijv. Muziekschool op zaterdag).

De groep wordt onderverdeeld in “afdelingen” per leeftijd, elk met een vast leidingsteam.

Vieruurtje en materiaal zitten allemaal inbegrepen in inschrijvingsgeld.

Elke zomer gaan we met de hele bende op een fantastisch zomerkamp. Dit duurt 10 dagen (behalve de jongste, zij gaan enkel de laatste 6 dagen mee)

 

 

Onze troeven:

 

We zijn een relatief kleine groep: iedereen kent iedereen. Dit zorgt voor een gezellige sfeer en draagt bij tot een jeugdbeweging waarin iedereen zichzelf kan en mag zijn.

We mikken per afdeling op een 10- à 15-tal kinderen, jongens en meisjes.

Daardoor kan de leiding ook beter het overzicht bewaren en aandacht besteden waar nodig.

Op kamp leeft iedereen samen, waarbij de oudere leden mee helpen zorgen voor de kleinere.

 

Onze fantastische leidingsploeg is een mengeling tussen jong geweld en ervaren animatoren. We proberen als leidingsploeg zoveel mogelijk cursussen (animator, ehbo, …) te doen, waardoor we als ploeg een kwalitatief hoogstaande werking kunnen garanderen.

 

We letten er op als ploeg zo bereikbaar mogelijk te zijn voor vragen en opmerkingen.

Heb je er? Stuur gerust een mailtje! (groepschiroleiding@gmail.com)

 

Zo, hopelijk ben je nu overtuigd hoe fantastisch leuk dit alles kan zijn. Wie al goesting krijgt om te proberen is altijd welkom.

 

De nieuwe leidingsploeg komt binnenkort hier online.

Alcohol & Drugbeleid

De voorbije twee jaar werkten wij mee aan het JEP project. Daarvoor werkten wij een uitgebreid beleid uit om de werking van onze jeugbeweging nog te verbeteren.

Het beleid kan je hier nalezen. Link drugbeleid.

Home  -  Over ons  -  Afdelingen  -  Foto & Video  -  Beukie  -  Contact

 

© 2016. Alle rechten voorbehouden. Webdesign: Warre Ceulemans