Frederik

Hallo allemaal,

 

Mijn naam is Frederik en ik ben de papa van Joëlle van de Keti’s en Nicolas van de Rakwi’s.

 

Sinds vorig jaar help ik de liefste vrouw van de hele wereld met haar taken als veebee en ook dit jaar zal ik samen met haar mijn beste beentje voor zetten om onze fantastische leidingsploeg met raad en daad bij te staan waar ze daar nood aan hebben.

 

Mag ik nog even zeggen dat ik supertrots ben op onze leiders en leidsters die het ganse jaar hun best doen om onze kinderen een onvergetelijke tijd in de Chiro te laten beleven?  Ze zijn creatief, actief, amusant, verantwoordelijk, ;;;  Kortom een leidingsploeg aan wie je je kinderen met plezier toevertrouwt..

 

Naast de Chiro ben ik ook nog voorzitter van een fantastisch bende gasten die op zaterdag al eens een matchke voetbal durven te spelen: De Moerdammers.  En op zondagochtend kan je mij vaak in de omgeving van Brugge terugvinden op een koersfiets want dan gaat de wekelijkse rit van mijn fietsclubje de Easy Riders door.

Mijn mama zegt vaak dat ik mij als 44-jarige wat rustiger moet houden maar ik vind het super!

 

Mijn favoriete maaltijd?  Ik eet graag dus kiezen is moeilijk.  Maar voor frietjes met stoofvleessaus en mayonaise mag je mij altijd storen.  Of voor pizza.  Of voor een ovenschotel.  Of een lekker slaatje.  Of ...

 

Op naar een nieuw, schitterend maar ook speciaal Chiro-jaar!

Frederik

 
Afdeling: 
Afbeelding: