Sofie

Hey iedereen,

Ik stel mezelf nog eens voor, dit vooral voor de nieuwe leden en ouders, de anciens kennen mij ondertussen al veronderstel ik.

Ik ben Sofie, 41 jaar, mama van Joëlle (tito) en Nicolas (rakwi).  Ik begin dit jaar vol enthousiasme aan mijn 3e jaar VB van deze fantastische Chirogroep!

Samen met mijn man, Frederik, sta ik terug paraat om de leiding administratief te ondersteunen, de ouders te woord te staan waar nodig en te helpen waar ik kan.

Aangezien wij reeds 5 jaar het geluk hebben gehad om mee te mogen op Chirokamp als kookouders, kan ik jullie ook vertellen wat mijn favoriete kampdag is.  Buiten de vele momenten van verbondenheid met zowel de kinderen, de leiding en de andere kookouders, is dat bij mij nog steeds de dag dat de ribbels ook toekomen op kamp.  Dan is iedereen er en kan het kamp voor iedereen beginnen of verder gaan …  Dit jaar was dit moment nog iets specialer omdat we de spaghetti (die eten we altijd op die dag) op een speciale manier hebben mogen eten, vraag gerust meer informatie aan iedereen die mee was op kamp …

Buiten de Chiro werk ik als secretaresse bij een advocatenkantoor en houd ik van lezen en wandelen.

Vele Chirogroeten!!

Sofie

 

 

 

 

Afdeling: 
Afbeelding: 
FotoSofieVB