Over ons!

Het is weekend. Je hebt niks om handen. De verveling besluipt je en je voelt iets kriebelen, maar je weet echt niet wat. Je mist namelijk iets in je leven, en dat is … tromgeroffel … jeugdbeweging! En daarmee kunnen wij je nu net helpen.

Die “wij” is een toffe bende die als enige doel heeft om zich elke zondag keihard te amuseren. Dat doen we via allerlei supertoffe spelen, in elkaar gestoken en begeleid door een fantastische leidingsploeg.

Praktisch

De activiteiten vinden plaats op zondagmiddag, van 2 tot 5. Zo heb je nog veel tijd over voor andere hobby’s (bijv. muziekschool of sport op zaterdag). De groep wordt onderverdeeld in “afdelingen” per leeftijd, elk met een vast leidingsteam.

Vieruurtje en materiaal zitten allemaal inbegrepen in inschrijvingsgeld.

Elke zomer gaan we met de hele bende op een fantastisch zomerkamp. Dit duurt 10 dagen (behalve de jongste, zij gaan enkel de laatste 7 dagen mee)

Onze troeven

We zijn een relatief kleine groep: iedereen kent iedereen. Dit zorgt voor een gezellige sfeer en draagt bij tot een jeugdbeweging waarin iedereen zichzelf kan en mag zijn. We mikken per afdeling op een 10- à 15-tal kinderen, jongens en meisjes. Daardoor kan de leiding ook beter het overzicht bewaren en aandacht besteden waar nodig.

Op kamp leeft iedereen samen, waarbij de oudere leden mee helpen zorgen voor de jongere.

Onze fantastische leidingsploeg is een mengeling tussen jong geweld en ervaren animatoren. We proberen als leidingsploeg zoveel mogelijk cursussen (animator, ehbo, …) te doen, waardoor we als ploeg een kwalitatief hoogstaande werking kunnen garanderen.

We letten er op als ploeg zo bereikbaar mogelijk te zijn voor vragen en opmerkingen. Heb je er? Stuur gerust een mailtje! (groepsleiding@chirobeukenhof.be)

Zo, hopelijk ben je nu overtuigd hoe fantastisch leuk dit alles kan zijn. Wie al goesting krijgt om te proberen is altijd welkom.
 

Lore

Hé daar,

Ik ben Lore en ik begin dit jaar aan mijn derde jaar leiding. Ik geef dit jaar opnieuw leiding aan de ribbels, jullie zijn nog niet van mij af ;). Naast ribbelleiding zijn heb ik er dit jaar een nieuwe uitdaging bij. Ik begin aan mijn eerste jaar als groepsleiding samen met Timothy en Wannes.

Buiten Chiro studeer ik voor leerkracht. Dat is natuurlijk ook niet het enige wat ik doe. Ik spreek ook af met vrienden, zwem soms en ga heel graag op reis.

Naast op reis gaan ga ik ook heel erg graag op kamp. Mijn favoriete dag is de dag dat de ribbels toekomen. Na een lange treinreis worden ze opgenomen in de groep en kan het kamp echt beginnen. Volksdansavond, familiedag en de laatste avond zijn voor mij ook echt hoogtepunten op kamp.

Ik wil er dit jaar samen met de ribbels weer een jaar vol fantasie, creativiteit en knotsgekke activiteiten van maken. Ik hoop dat elke ribbel samen met mijn medeleiding een warm welkom kan heten in onze Chirofamilie!

Liefs

Lore

 

Kimberley

Dag lieve vriendjes en vriendinnetjes!

Mijn naam is Kimberley en ik ben geboren op 18 januari 2001, wat wil zeggen dat ik 18 jaar 'oud' ben. Buiten verslaafd zijn aan Chiro heb ik niet bepaald een andere bezigheid of hobby.

Ik ben dit jaar voor het eerst leiding en dit van een fantastische groep, de Ribbels natuurlijk :).

Een favoriete kleur heb ik eigenlijk niet echt alhoewel dat paars, het kleur van de Ribbels, er toch wel bovenuit springt dit jaar. Mijn favoriete kampmomentjes zijn voorwacht, volksdansavond, krachtspelletjes,... maar vooral het gezellig samenzijn met iedereen zorgt elke dag opnieuw voor mooie en toffe herinneringen.

Ik hoop vooral om er dit jaar samen met mijn medeleiding, Lore en Hanna, voor iedereen een top Chirojaar van te maken!

Liefs
Kimberley
 

Hanna

Hallo, ik ben Hanna. Ik geef leiding aan de ribbels. Samen met Lore en Kimberley vormen we een super enthousiaste leiding, dus het beloofd een keitof jaar te worden.

Ik zit al zes jaar in de chiro, dus dat betekent dat ik al zes keer het genoegen had mee te gaan op kamp. Een favoriete dag heb ik niet maar ik heb wel enkele favoriete momentjes: volksdansavond, de spaghetti na een dagtocht/ tweedaagse en natuurlijk het kampvuur op de laatste avond. Al denk ik dat ik dit jaar vooral zal uitkijken naar de dag dat de ribbels toekomen. Mijn lievelingskost op kamp is ongetwijfeld boerinnenpotje (puree, prei en gehakt).

Uiteraard doe ik ook nog (enkele) andere dingen in mijn leven buiten de chiro. Zo studeer ik geneeskunde in Kortrijk en ga ik al eens graag een taartje gaan eten met vriendinnen.

Hopelijk tot in de chiro :)

Lander

Hoi! Ik ben Lander.

Ik ben 19 jaar en heb geen hobby’s buiten de Chiro.

Ik begin nu mijn vierde jaar leiding en hoop dat er nog veel bij mogen komen!

Mijn favoriete bezigheden, naast Chiro, zijn lekker eten en naar muziek luisteren.

Dit jaar ben ik de enige leiding van de Aspi’s, maar dat zal mij niet weerhouden er een super jaar van te
maken!

Veel Chirogroetjes!

 

 

Aron

Hallo beste bezoeker van de Chiro Beukenhof Website.

Mijn naam is Aron De Haes, ik ben 18 jaar en begin aan mijn eerste jaar als leiding. Na 12 jaar lid te zijn geweest in deze top Chiro gaat er nu dus een andere deur open.  Een deur die mijn zussen en ouders hebben gesloten mag ik nu openen en ik hoop dat ik hun passie voor Chiro kan blijven tonen.

Je ziet het waarschijnlijk al aan de kleur maar ik ben dit jaar dus Speelclub leiding samen met Lander. Persoonlijk denk ik dat we een topteam vormen en met gasten als de speelclubs lijkt het nu al een recept voor een geweldig jaar. Ik begin dit jaar ook aan mijn opleiding Onderofficier Logistiek en bevoorrading bij Defensie en zo is alles wel nieuw en spannend dit jaar.

Mijn andere hobby’s zijn basket, schrijven, muziek, LARP, familie en meespelen met Wannes zijn moeilijke gezelschapspelletjes. Ik weet niet of je familie kan zien als hobby maar Ik zette het hierbij omdat ik geen andere gepaste plaats vond.

Een favoriete kampdag heb  ik nooit gehad aangezien het hele kamp altijd zo geweldig is. Ik vond tweedaagse altijd wel een leuke ervaring en familiedag is ook wel een favoriet. Dit jaar vond ik het eten zoals altijd weer top op kamp Maar de Zwitserse schijven met boontjes waren echt wel een extra. Kortom het was weer een super kamp.

Om af te ronden lijkt het me verplicht om te zeggen dat geel mijn favoriete kleur is, Lander de beste medeleiding en de speelclubs de tofste groep zijn. Hopelijk kijken jullie al uit naar een jaar vol plezier want ik heb er alvast zin in.

Hopelijk tot snel,
Aron

Victor

Dag iedereen

Ik ben Victor, Viektor voor de chirovrienden. Ik ben 18 lentes jong en zal dit jaar voor het eerste jaar de leidingsploeg vergezellen.
Voor dit jaar ben ik uitverkoren om met mijn twee super mega toffe medeleiding Emma en Cedric leiding te geven aan de rakwi’s. Onze bedoeling is om er een mega super tof jaar van te maken voor de super mega toffe rakwi’s.
Mijn tofste moment van het chirojaar is het kamp omdat dit het ultieme hoogtepunt is van het chirojaar. Op kamp zijn de tofste momenten tweedaagse en krachtspelen.
Mijn favoriet eten bevat frieten.

Hoogachtend Viektor

Emma

HEY HEY, mijn naam is Emma en dit jaar ben ik leiding van de allerleukste groep van allemaal… de RAKWI’S natuurlijk!

Dit doe ik zeker niet alleen, dit jaar doe ik dit samen met de kersverse Victor en Cedric en wij zullen er samen een TOP jaar van maken!

Ik ben 20 jaar oud. Mijn lievelingskleur is natuurlijk groen: het kleur van de Rakwi’s natuurlijk. Mijn lievelingseten is het eten dat de kookploeg maakt op kamp, hopelijk gaat iedereen mee zodat jullie dat ook eens kunnen proeven. Mijn leukste herinneringen aan de CHIRO kan ik helaas niet zeggen want het zijn er veel te veel om op te sommen!

Op zondag kan je me altijd vinden in het Chirolokaal om samen met mijn medeleiding voor een spetterende activiteit te zorgen!

Op andere dagen ben ik jammer genoeg heel vaak bezig met mijn school, en spendeer ik ook heel graag en veel tijd door met mijn vrienden.

Heel veel kusjes jullie enthousiaste Rakwileiding x

 

Emma

Hallo daar!

Mijn naam is Emma en ik ben zeker geen 12 jaar meer.
(Emma haar bijnaam is twaalf, sinds de dag dat ze dertien werd. n.v.d.r.)
Na een jaartje weggeweest te zijn, mag ik dit jaar tot grote vreugde alweer leiding geven aan de tito(tje)s!
Samen met mijn mede-toti’s Laurence, Arthur en Michiel zullen we er dit jaar weer een topjaar van maken!
Mijn favoriete bezigheid is chiro en dromen over de chiro.
Mijn lievelingskleur is rood van de tito’s natuurlijk!
Mijn lievelingseten zijn de lekkere vanillewafeltjes van de koekenverkoop.
Verder is mijn leven niet bijster interessant. (Dit kunnen we bevestigen. n.v.d.r.)

Kusjes en Knuffels, jullie favoriete leidster put xxx

Laurence

Dag vriendjes en en vriendinnetjes, Ik ben Laurence en ben 17 jaar.

De Chiro is zowat mijn enige hobby. Daarnaast is mijn lievelingseten frietjes met stoofvleessaus. Dit jaar is mijn eerste jaar leiding en ik heb er super veel zin in. Samen met Emma VDP, Arthur en Michiel geef ik leiding aan de Titoʼs. We zullen er een fantastisch jaar van maken! Hopelijk hebben jullie er evenveel zin in als ons !

Vele chirogroetjes enzo van mij 

Michiel

Hallo

Mijn naam is Michiel, ik ben 18jaar en zal beginnen aan mijn eerste van hopelijk vele jaren als leiding en ik heb er superveel zin in!
Mijn grootste en ook enigste hobby is natuurlijk chiro maar daarbuiten doe ik ook graag allerlei ding met mijn vrienden.

Samen met 3 andere fantastische medeleiding (Arthur, Emma Vdp en Laurence)  zullen we er voor de TITO’s een prachtig jaar van  proberen maken.

Naast mijn eerste jaar als leiding start ik ook mijn eerste jaar aan de universiteit van Gent maar dit zal me er niet van weerhouden om elk weekend met veel enthousiasme in de chiro te staan.

Met vriendelijke groeten
Michiel

Arthur

Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent. Ben je voor het eerst hier of ben je al bekend? Stamp met je voeten zet je handen in je zij. IK BEN ARTHUR SPRIET EN WIE BEN JIJ?!?!

Hallo ik ben Arthur Spriet (18 jaar), PINNE voor de vrienden en samen met Michiel, Laurence en Emma V.D.P geef ik dit jaar leiding aan de tito’s.
Chiro is mijn enigste hobby en grootste passie. Naast mijn eerste jaar als leiding start ik ook mijn eerste jaar aan hogeschool Vives Oostende.

Met vriendelijke groeten
Arthur Spriet

 

Timothy

Bie boe keti blauw ja niemand houd ons tegen!!!
Ik ben Emmery Timothy of kort weg Timo,
(of voor de echte kenners de Springspin of aanspreektitel Sergeant)
Ik ben 21 jaar oud.
Dit jaar begin ik aan mijn  5de  jaar leiding en 2de jaar groepsleiding. Ik geef dit jaar leiding aan de Keti’s.. Enzo  sta ik weer bij de meest enthousiaste groep van ze allemaal. Voor het plezier in goeie banen te leiden sta ik dit jaar samen met Wannes. Buiten mijn chiro carrière ben ik momenteel bezig met een opleiding onderofficier gevechtsgenie bij defensie. Ik ben gestationeerd in Arlon tot Novemeber. Hierna in Amais.
Nu mijn andere hobby’s , wel naast Chiro heb ik: mijn  passie voor fitness en wilde smaak voor muziek. Daaronder versta ik Rock&Roll, Metal ,Punk en vele sub-genres.
De favoriete kleuren van mij zijn van links naar rechts zwart,geel en rood. Het liefst eet ik wat de pot schaft dus alles :p Het enige wat ik liefst vermijd is een lege maag.
De kampmomenten waar ik altijd naar verlang zijn: voorwacht, familiedag, nachtspel en kampvuur.
Ten slotte met Wannes aan mijn zijde zal dit een intiem jaar worden –onwille van onze kleine groep.

Wannes

Hey, ik ben Wannes en ik heb een kat genaamd Wodan. Hij is zwart en wit en heel lief. Als je hem aait kan hij soms wel bijten of krabben. Zo lief is is hij dus helemaal niet. Maar dat komt omdat hij een weesje is. Hij is in een doos achtergelaten in plopsaland. Hij heeft dus een moeilijke jeugd gehad. Maar nu nu is hij gelukkig dus geen zorgen. O ja ik ben ook groepsleiding en en sta met Timothy bij de keti's!

Vindt jij de drie dubbelle woorden in dese text?
Findtdt jiij d fier vauten jn de vooriche sin?
bye

Wiebe

Daggedaggedag, een goeiedag enzovoort.

Mijn naam zou je ondertussen toch al moeten kennen, dus die ga ik hier niet nogmaals herhalen. Mijn leeftijd daarentegen is gestegen naar één paar tweeën en het is al mijn zesde jaar leiding in deze fantastische Chiro! :o

Na twee vreugdevolle jaren met mijn Rrrrrakwi’s kan ik zeggen dat ik heel trots op ze ben, hoe ze mij tijdens die periode hebben verdragen en me niet al te veel last hebben bezorgd. Ik ga ze zeker missen, maar het is tijd om de oudste groep eens onder mijn hoede te nemen en daar zal ik opnieuw met een ongebreideld enthousiasme aan beginnen! Ik hoop er dan ook weer een giga-geweldig jaar van te maken en mijzelf samen met Simon en de Aspi’s van komend jaar enorm te amuseren, maar dat zal heus wel lukken ;)

Buiten de Chiro is mijn leven nog niet veel veranderd. Ik houd me voornamelijk bezig met sport, studeren en muziek (zie vijf eerdere jaren).

Mijn favoriete kampdag is de dag van het kamp die ik het leukste vind. Dit is elk kamp wel anders. Dit jaar vond ik deze dingen het leukst: het nachtspel, spontane liedjes zingen en onnozele filmpjes imiteren, gepersonaliseerde (schepen met wees)eieren vermoorden, naar boven klauteren op een glad zeil en omver gegleden worden door een bende wilde rakwi’s, de kampradio presenteren, de kampvuuraansteekshow en de heel gezellige volksdansavond!

Tot slot wil ik er samen met mijn mede-leider Simon en de rest van de immense leidingsploeg weer een topjaar van maken en sluit ik af met de gezegende woorden:
dierentuin, flaptaart, mand.

groetels
Wiebe

Simon

Hello

Ik ben Simon Spriet, 20 jaar oud. Ik begin aan mijn 4de jaar als leiding. Dit jaar probeer ik de Aspi's een onvergetelijk jaar te bezorgen samen met Wiebe.

Naast mijn wekelijkse bezigheid op school, ben ik vooral bezig met chiro.

Verder kijk ik heel hard uit naar een onzettend geniaal jaar met de 7 wijze aspi's met als orgelpunt (hopelijk) het KAMP.
 

 

FotoSofieVB

Sofie

Hey iedereen,

Ik stel mezelf nog eens voor, dit vooral voor de nieuwe leden en ouders, de anciens kennen mij ondertussen al veronderstel ik.

Ik ben Sofie, 41 jaar, mama van Joëlle (tito) en Nicolas (rakwi).  Ik begin dit jaar vol enthousiasme aan mijn 3e jaar VB van deze fantastische Chirogroep!

Samen met mijn man, Frederik, sta ik terug paraat om de leiding administratief te ondersteunen, de ouders te woord te staan waar nodig en te helpen waar ik kan.

Aangezien wij reeds 5 jaar het geluk hebben gehad om mee te mogen op Chirokamp als kookouders, kan ik jullie ook vertellen wat mijn favoriete kampdag is.  Buiten de vele momenten van verbondenheid met zowel de kinderen, de leiding en de andere kookouders, is dat bij mij nog steeds de dag dat de ribbels ook toekomen op kamp.  Dan is iedereen er en kan het kamp voor iedereen beginnen of verder gaan …  Dit jaar was dit moment nog iets specialer omdat we de spaghetti (die eten we altijd op die dag) op een speciale manier hebben mogen eten, vraag gerust meer informatie aan iedereen die mee was op kamp …

Buiten de Chiro werk ik als secretaresse bij een advocatenkantoor en houd ik van lezen en wandelen.

Vele Chirogroeten!!

Sofie

 

 

 

 

Cedric

Heyo, Cedric hier
Dit jaar zal mijn eerste volle jaar chiro zijn en mag er direct ten volle van genieten met mijn medeleiding Emma en Victor voor de Rakwi’s.
Ik ben 18 jaar en geboren in de practige maand genaamd Maart.
Buiten de chiro houd ik mij vooral bezig met judo, freerunning en eender wat met speelkaarten te maken heeft.
Ik begin dit jaar aan mijn tweede jaar Elektromechanica in Vives.

Hopelijk tot snel,
Cedric