Ribbels

Lore

Hoi hoi

Ik ben Lore. Ik ben 21 jaar oud en begin nu al aan mijn vijfde jaar als leiding. Na een jaartje op avontuur te gaan bij de aspi's, keer ik terug naar mijn vertrouwde ribbels. Ik kijk er al naar uit om de jongste leden een warm welkom te bieden in onze Chiro. Naast ribbelleiding ben ik ook nog groepsleiding. Bij vragen of bezorgdheden mag je mij dus zeker aanspreken voor of na de Chiro. Ik hoop er met de ribbels een memorabel jaar van te maken!

Tot zondag!

 

Justine

Dag iedereen

Ik ben Justine en ik ben 18 jaar.

Ik begin dit jaar aan m'n 7de jaar dat is vooral gespecialiseerd in tuinaanleg en onderhoud in het LTI-Oedelem.

Ik ben nu ook al 2de jaar leiding en dit jaar sta ik met Lore en Michiel bij de ribbels waar ik niet kan wachten om eraan te beginnen waarvan we ze een fantastisch jaar zullen laten beleven.

Het is moeilijk om een favoriete dag te kiezen uit kamp want ik vind elke dag op kamp gewoon geweldig!!! Het is gewoon super mega leuk om iedereen te zien lachen en te genieten.

Vele groetjes Justine

Michiel

Hallo

Mijn naam is Michiel, ik ben 20 jaar ondertussen en zal beginnen aan mijn derde van hopelijk vele jaren als leiding en ik heb er opnieuw superveel zin in!

Mijn grootste en ook enigste hobby is natuurlijk chiro maar daarbuiten doe ik ook graag allerlei dingen met mijn vrienden zoals voetballen en dergelijke.

Met veel Plezier begin ik aan een nieuw avontuur als leiding van de RIBBELS samen met de collega’s Lore en Justine.

Abonneren op RSS - Ribbels