Tito

Cedric

Dag iedereen

Ik ben Victor, Viektor voor de chirovrienden. Ik ben 18 lentes jong en zal dit jaar voor het eerste jaar de leidingsploeg vergezellen.
Voor dit jaar ben ik uitverkoren om met mijn twee super mega toffe medeleiding Emma en Cedric leiding te geven aan de rakwi’s. Onze bedoeling is om er een mega super tof jaar van te maken voor de super mega toffe rakwi’s.
Mijn tofste moment van het chirojaar is het kamp omdat dit het ultieme hoogtepunt is van het chirojaar. Op kamp zijn de tofste momenten tweedaagse en krachtspelen.
Mijn favoriet eten bevat frieten.

Laurence

Dag vriendjes en en vriendinnetjes, Ik ben Laurence en ben 17 jaar.

De Chiro is zowat mijn enige hobby. Daarnaast is mijn lievelingseten frietjes met stoofvleessaus. Dit jaar is mijn eerste jaar leiding en ik heb er super veel zin in. Samen met Emma VDP, Arthur en Michiel geef ik leiding aan de Titoʼs. We zullen er een fantastisch jaar van maken! Hopelijk hebben jullie er evenveel zin in als ons !

Vele chirogroetjes enzo van mij 

Michiel

Hallo

Mijn naam is Michiel, ik ben 18jaar en zal beginnen aan mijn eerste van hopelijk vele jaren als leiding en ik heb er superveel zin in!
Mijn grootste en ook enigste hobby is natuurlijk chiro maar daarbuiten doe ik ook graag allerlei ding met mijn vrienden.

Samen met 3 andere fantastische medeleiding (Arthur, Emma Vdp en Laurence)  zullen we er voor de TITO’s een prachtig jaar van  proberen maken.

Arthur

Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent. Ben je voor het eerst hier of ben je al bekend? Stamp met je voeten zet je handen in je zij. IK BEN ARTHUR SPRIET EN WIE BEN JIJ?!?!

Hallo ik ben Arthur Spriet (18 jaar), PINNE voor de vrienden en samen met Michiel, Laurence en Emma V.D.P geef ik dit jaar leiding aan de tito’s.
Chiro is mijn enigste hobby en grootste passie. Naast mijn eerste jaar als leiding start ik ook mijn eerste jaar aan hogeschool Vives Oostende.

Met vriendelijke groeten
Arthur Spriet

 

Abonneren op RSS - Tito