Tito

Lander

Hallo lieve Chirovrienden!

Dit jaar is mijn zesde jaar leiding, een duivels getal. Voor de gelegenheid heb ik dan ook voor een groep met een duivels rood kleur gekozen: de tito’s!
Samen met mijn geweldige medeleiding Michiel & Arthur gaan we er dit jaar een extra lap op geven om er nog een beter jaar van te maken dan vorig jaar.

Ikzelf ben 21 jaar oud, maar voel me zeker niet zo oud! In mijn vrije tijd ben ik wel eens terug te vinden bij vrienden, of thuis voor mijn laptop (Netflix & zo). Verder luister ik graag muziek en hou ik van lopen!

Michiel

Hallo

Mijn naam is Michiel, ik ben 19 jaar en zal beginnen aan mijn tweede van hopelijk vele jaren als leiding en ik heb er opnieuw superveel zin in!
Mijn grootste en ook enigste hobby is natuurlijk chiro maar daarbuiten doe ik ook graag allerlei dingen met mijn vrienden.

Met veel Plezier sta ik dit jaar, jawel , opnieuw voor de tito’s met mijn twee lieftallige medeleiding (Arthur en Lander).

Arthur

Hallo ik ben Arthur Spriet (18 jaar). Samen met Michiel en Lander geef ik dit jaar leiding aan de tito’s.
Chiro is mijn enigste hobby en grootste passie. Naast mijn eerste jaar als leiding start ik ook mijn tweede jaar aan hogeschool Vives Oostende in de richting Bachelor Bouw. Als je nog iets wilt weten kom het gerust eens vragen! :)

Met vriendelijke groeten
Arthur Spriet

 

Abonneren op RSS - Tito